Відбулось засідання оперативного штабу

20.11.2023

Робочий тиждень Коломийської районної військової адміністрації розпочався із засідання оперативного штабу з координації дій із запровадження та здійснення правового режиму воєнного стану на території Коломийського району під керівництвом голови районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Любомира Глушкова. У роботі штабу взяли участь голови територіальних громад Коломийського району.

На початку засідання присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Під час роботи оперативного штабу розглянуто ряд важливих питань, а саме що стосується надання дозволів на проведення мистецьких і спортивних заходів на території району, про проведення в районі профілактичних заходів, пов’язаних з гострими кишковими інфекційними хворобами та гепатиту А, про виконання Плану протиепізоотичних заходів інфекційних та паразитарних хвороб тварин у 2023 році, про встановлення в насалених пунктах територіальних громад систем оповіщення.

В ході засідання керівники відповідних структур доповіли по вищенаведених питаннях. Окрему увагу приділили питанню надання дозволів на проведення культурно-мистецьких заходів та благодійних концертів під час воєнного стану. Вкотре нагадали головам територіальних громад району про терміни, порядок подання документів на погодження та дотримання правил безпеки під час заходів.

Керівники силових структур доповіли щодо ситуації в районі, дотримання комендантської години, про стан мобілізації військовослужбовців.

За результатами засідання оперативного штабу дані відповідні доручення та встановлені терміни їх виконання.


Поділитися: