Презентація проекту з цивільного захисту

16.11.2023

15 листопада 2023 року відбулася презентація проекту «Покращення матеріально-технічної бази місцевої Добровільної пожежної команди в с. Росохач (Городенківська ТГ) та створення умов для забезпечення порятунку під час надзвичайних ситуацій».

У заході взяли участь голова Коломийської районної державної адміністрації – начальник районної військової адміністрації Любомир Глушков, Городенківський міський голова Богдан Кобилянський, начальник Головного управління ДСНС України в Івано-Франківській області Володимир Чернецький, експерт-опікун громад із цивільного захисту від фонду міжнародної солідарності в Україні Юрій Благута, староста Росохацького старостинського округу Галина Мельничук та працівники ДСНС.

Проєкт реалізується КЗ «Добровільна пожежна команда» Городенківської міської ради в рамках «Конкурсу мікрогрантів – Україна 2023/UA-CP», створеного з метою підтримки партнерів Представництва Solidarity Fund PL in Ukraine, які беруть участь у проєкті «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні», що реалізується Фондом міжнародної солідарності у рамках програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe і співфінансується Програмою польської співпраці у сфері розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

Поділитися: