Особистий прийом громадян – важливий захід реалізації конституційного права громадян на звернення

14.11.2023

Забезпечення прав і свобод людини є головним обов’язком держави - це передбачено статтею 3 Конституції України, тому права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави.

Сьогодні, перша заступниця голови райдержадміністрації, Любов Михайлишин, провела особистий виїзний прийом громадян в Заболотівській селищній територіальній громаді. Під час візиту до громади, поспілкувалася з керівництвом та вислухала актуальні проблеми, які турбують мешканців, зокрема, питання стосувалися курсування пасажирського транспорту для сполучення населених пунктів громади з районним центром. Окрім того, без уваги, не залишилися і внутрішньо переміщення особи, які евакуйовані з геріатричного пансіонату однієї із східних областей України.

До відвідин, за місцем їх перебування, долучилася і заступниця голови районної державної адміністрації Ганна Кравчук. Спільно посадовиці відвідали внутрішньо-переміщених осіб, поспілкувалися, вислухали їхні проблеми, вручили їм смачні подарунки. За результатами проведеного особистого прийому громадян надано доручення відповідним структурним підрозділам районної державної адміністрації та територіальної громади.

Також, Любов Михайлишин, ознайомилася з роботою відділу соціального забезпечення населення та захисту прав дітей Заболотівської селищної ради.

Поділитися: