Привітання з Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

09.11.2023

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята. Це – свято всіх, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати неоціненні духовні скарби українського народу. Ваш внесок у розвиток культури нашого краю – безцінний. Без вашої підтримки і розуміння, без вашого доброго серця, ініціативності і творчої думки неможливі добрі переміни у нашому суспільному житті.

Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками української національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Вони підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє.

Сьогодні ми відзначаємо День працівників культури та майстрів народного мистецтва у найскладніший час за весь період незалежності України. Рашисти нищать все українське. Вони ненавидять українську культуру. Руйнують храми, розкрадають українські музеї, палять українські книжки, мародерять об’єкти культурної спадщини. Але віримо, що вороги будуть відповідати за все це. І ми цього дочекаємося, завдяки українській армії.

Багато працівників сфери культури взяли до рук зброю і захищають нас на передовій. Багато стали волонтерами і підсилюють український фронт. Саме завдяки сміливості і незламності українців – Україна вистоїть і переможе! Ми відбудуємо наші мистецькі школи та театри на деокупованих територіях й українська культура буде процвітати на нашій землі!

Всім, хто присвятив себе розвитку культури бажаємо здоров’я і довголіття, невичерпної енергії, щедрих мистецьких здобутків, достатку, терпіння, добра і миру. Хай ніколи не згасає творчий вогник у ваших серцях!

З Богом до Перемоги!


Поділитися: