Привітання начальника Коломийської районної військової адміністрації Любомира Глушкова з Днем працівника соціальної сфери

05.11.2023

Шановні працівники соціальної сфери!

Сьогодні, в першу неділю листопада, ми відзначаємо ваше професійне свято. Ви завжди співчуваєте потребуючим, даруєте людям надію на краще, вчасно подаєте руку допомоги. Ваша робота – це благородна місія і покликання. Ви виявляєте милосердя і робите добро не тільки зі службового обов’язку, а й за велінням совісті та покликом серця. Тому що праця, яку виконуєте, є надзвичайно важливою та потрібною, адже ви опікуєтесь якраз тими людьми, які найменш соціально захищені. Зокрема, це – люди, які потребують найбільше підтримки й допомоги: діти, особи з інвалідністю, сироти, сім’ї у складних життєвих обставинах, люди похилого віку, одинокі громадяни.

З початку збройної російської агресії ви гідно виконуєте ще одну святу місію – соціальний захист Захисників України – ветеранів, які стали оборонцями рідної землі.

Ви стали першими, хто почав надавати соціальну підтримку для внутрішньо переміщених осіб. Ви допомогли прийняти, зустріти, поселити, нагодувати, зігріти їх. В позаробочий час ви ставали волонтерами і допомагали відправляти допомогу для Збройних Сил України. Без самовідданості і професійності кожного з Вас, без почуття відповідальності за справу неможливе повсякденне життя нашої країни.

Тож щиро вітаю вас з нагоди професійного свята і бажаю першочергово Перемоги й Миру, здоров’я, благополуччя і добробуту вашим сім’ям.

Нехай Вашу щоденну працю благословляє Господь!

Слава Україні!

З повагою начальник Коломийської районної військової адміністрації
Любомир Глушков

Поділитися: