Молодь Івано-Франківщини запрошують до участі у програмі «UPSHIFT»

02.11.2023

Втілювати власні проєкти на благо місцевих громад - «МІЖ ІНШИМ» залучає ініціативну молодь до активної діяльності.

Цим поділився представник громадської організації «МІЖ ІНШИМ», асистент координатора програми «UPSHIFT» в Івано-франківській області Богдан Кирста.

Як зазначено, в Івано-Франківській області стартував набір для участі у другій хвилі програми «UPSHIFT».

"Це, власне, програма для молоді віком від 14 до 24 років. Яка націлена на підтримку тієї молоді, яка бачить проблему у своїй громаді і хоче з цим щось робити. Ми не шукаємо команд, які вже мають готові ідеї, готові проєкти. Тому, що ми націлені на ті групи, які менше отримують можливостей, чим представники великих міст, обласних центрів", - каже Кирста.

Більше про програму можна дізнатися на сайті: https://upshiftukraine.org

Зі слів представника, програма «UPSHIFT» хоче підтримати тих, хто ще не знає, як це змінити, але хоче щось міняти у своїй громаді.

"Власне, цією програмою ми намагаємося залучити молодь до соціальних змін. Команда до нас подається, потім ми проводимо з кожною командою співбесіду. Знайомимо їх із ментором. Разом з ментором команди заглиблюються в саму проблематику. Доходять до самих причин і наслідків. З цієї проблеми починають опрацьовувати проєктну ідею і проєкт, який власне пізніше допомагає її вирішити. Зараз бачимо дуже класні результати, коли молодь втілює проєкти», - підкреслив Кирста.

Поділитися: