Засідання круглого столу в Коломийському педагогічному фаховому коледжі

01.11.2023

Заступниця голови Коломийської райдержадміністрації, голова координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності Ганна Кравчук взяла участь у засіданні круглого столу «Утвердження української національної та громадянської ідентичності: об’єднання зусиль та координація дій державних і громадських інституцій».

Зустріч відбулася з керівниками вищих та професійних навчальних закладів, заступниками з виховної роботи цих закладів в Коломийському педагогічному фаховому коледжі Івано-Франківської обласної ради, за сприяння директора коледжу Валерія Ковтуна, члена координаційної ради.

З 1 січня 2023 року набув чинності Закон України «Про основні засади державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності». Тож, Ганна Кравчук ознайомила присутніх із основними нормами цього Закону, розповіла про роботу координаційної ради, закликала освітян активно долучатися до процесу формування та реалізації політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності, а також подавати пропозиції до плану роботи ради на наступний рік.

Досвідом виховної роботи з обговорюваного питання поділилася з колегами заступник з виховної роботи Коломийського педагогічного фахового коледжу Марія Чехович.

Зустріч пройшла в дружній та конструктивній атмосфері. Учасники висловили впевненість, що спільними зусиллями можна досягти значних успіхів у зміцненні національно-патріотичного виховання молоді, удосконалити якість цієї роботи у закладах освіти й зробити її сучаснішою та ефективнішою.

Поділитися: