Привітання начальника Коломийської районної військової адміністрації Любомира Глушкова з Днем захисників і захисниць України

01.10.2023

Дорогі наші захисники і захисниці!

У сьогоднішнє величне свято Покрови Пресвятої Богородиці увесь Український народ відзначає День захисників і захисниць України – Ваш День!

Від самих початків боротьби за незалежність і цілісність рідної землі воїни Українського війська впевнено віддавали під Покров Богородиці своє життя та служіння, по-синівськи довіряючи себе в руки Божої Матері, яка завжди тримала їх під своїм небесним омофором та берегла їх у боротьбі за мир та кращу долю для Українського народу та його Держави. Віра у заступництво Богородиці завжди допомагала українцям зупиняти чужоземні орди і перемагати.

У цей день ми вшановуємо усіх, хто боровся за Україну у всі часи. Ми згадуємо тисячолітню боротьбу подвиги наших героїв. Ми схиляємось перед звитягою оборонців княжої України-Руси, Запорізьких козаків, Січових стрільців, бійців Української Повстанської Армії, учасників бойових дій АТО/ООС та новітніх захисників світової цивілізації від російської агресії.

Богородиця знову стелить Покров над усією Україною. Українська армія героїчно воює і перемагає ворогів. Ми доводимо всьому світу, що українці – це нація переможців.

Також сьогодні, у першу неділю жовтня, ми відзначаємо День територіальної оборони України. З початку російського вторгнення ми побачили, що територіальна оборона – це та сила, на яку розраховують мешканці кожної громади й уся країна. Вона стала невід’ємною частиною національного спротиву. Внесок бійців тероборони у захист країни важко переоцінити. Велика шана вам за вашу хоробрість і патріотизм!

Я дякую усім, хто причетний до захисту України, хто зі зброєю в руках боронять сьогодні нашу землю, чия мужність і звитяга є прикладом честі і самопожертви!

Бажаю вам міцного здоров’я, миру, добра, сили і незламної віри у Перемогу. Хай Пресвята Богородиця провадить вас дорогою правди, щоб ви завжди гідно виконували свій обов’язок.

З Богом до Перемоги!

Слава Героям України!

З повагою начальник Коломийської районної військової адміністрації
Любомир Глушков

Поділитися: