Вітання з Всеукраїнським Днем бібліотек

30.09.2023

Шановні бібліотекарі!

Прийміть щирі вітання з нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек!

Бібліотеки завжди була збирачами і хранителями пам’яток писемності, а її служителі ‒ вірними охоронцями і популяризаторами духовної спадщини поколінь.

Сьогодні бібліотеки – це інформаційні, культурні, освітні заклади, які роблять вагомий внесок у розвиток українського державотворення, сприяють розбудові громадянського суспільства. Це не лише книгозбірні, це повноцінні просвітницькі заклади. Тут часто відбуваються різноманітні заходи, зустрічі, презентації, творчі вечори.

З перших днів повномасштабного московського вторгнення наші бібліотеки стали ще й волонтерськими центрами, де плетуть маскувальні сітки, організовують допомогу для українських захисників і внутрішньо переміщених осіб. Сучасний бібліотекар – це той, хто видає книгу, а крім того ще й збирає, сортує та відправляє вантажі на фронт. Низький уклін і велика подяка нашим бібліотекарям за цю працю! Вами пишається Коломийщина, вами пишається Україна!

Бажаю Вам, шановні бібліотекарі, міцного здоров’я, довголіття, родинного затишку, дружнього взаєморозуміння та підтримки, невпинного творчого пошуку і вдячних читачів!

Разом наближаємо нашу Перемогу!

Слава Україні!

З повагою начальник Коломийської районної військової адміністрації Любомир Глушков

Поділитися: