Проводяться перевірки щодо оцінки стану готовності захисних споруд цивільного захисту до використання за призначенням

21.09.2023

У зв’язку з періодичною повітряною загрозою, з метою визначення стану готовності захисних споруд цивільного захисту, які знаходяться на обліку у фонді захисних споруд цивільного захисту, голова Коломийської районної державної адміністрації – начальник районної військової адміністрації Любомир Глушков цього тижня продовжив відвідування приміщень фонду захисних споруд цивільного захисту в Коломийській територіальній громаді.

Під час огляду особлива увага приділяється наявності аварійного освітлення, вентиляції, санітарних вузлів, генераторів, захищеності входів та виходів, забезпечення водою та первинними засобами пожежогасіння, засобами медичного призначення.

Очільник району відзначив, що цього року стан захисних споруд помітно покращився, ніж попереднього року. Для дітей створюються безпечні і комфортні умови перебування в укриттях. Однак, ще є ряд проблемних питань, які потрібно вирішити в стислі терміни.

За результатами обстежень по кожному об’єкту надано доручення балансоутримувачам, які безпосередньо відповідають за належний стан захисних споруд та проведення робіт з усунення виявлених недоліків.

Роботи по відповідній підготовці захисних споруд цивільного захисту в Коломийському районі продовжуються.

Поділитися: