Відзначення 50-ліття з дня відкриття Городенківської лікарні

15.09.2023

Голова Коломийської районної державної адміністрації Любомир Глушков взяв участь у заходах з нагоди відзначення 50 – ліття з дня відкриття Городенківської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування та відкриття нових оновлених відділень лікарні.

У цей святковий день біля лікарняної каплиці відбулося Богослужіння, яке очолив отець-декан Ігор Левицький. Духовенство, гості, жителі міста Городенки разом із медичними працівниками та ветеранами медичної служби молилися за якнайшвидшу Перемогу України, за військових, за медиків, які боронять нашу землю від російської агресії. Після завершення Літургії відбулося освячення інсультного блоку та реабілітаційного залу відділення неврології, а також відкриття та освячення кабінету мамографії.

На відзначення п’ятдесятиліття нашої лікарні до Городенки завітали голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Світлана Онищук, директор Управління охорони здоров'я ОДА Володимир Дзьомбак.

Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Світлана Онищук разом з посадовцями провідали військових, котрі зараз у закладі проходять лікування та реабілітацію. Подякували їм за оборону нашої держави, віддану службу й побажали швидкого одужання.

Під час урочистої зустрічі посадовці привітали медичних працівників та вручили подяки та почесні грамоти колективу. Багато добрих слів лунало на адресу колективу лікарні.

Поділитися: