Запрошуємо у чарівний світ краси!

25.04.2023

Цього тижня в художньо-меморіальному музеї Василя Касіяна міста Снятина Снятинської територіальної громади Коломийського району відкрилася виставка живопису прикарпатської художниці Галини Михайлюк.

До уваги відвідувачів представлено живописні роботи: барвисті квіти та чудові пейзажі нашого краю. Серед картин є й такі, які виставляються вперше. Зокрема це картини "Добрий пастир", "Спомин хлібного поля" та інші. Ваблять картини "Батьків сад", "Над рікою", "Верба", "Ніжні іриси", "Півонії", "Ранок", "Після дощу", "Квіти Покуття", "Маки","Гаряча пара", "Річечка" та інші. Загалом на виставці презентовано більше сорока робіт художниці.

Прикарпатська художниця Галина Михайлюк виросла в селі Олієво-Королівка Городенківського (тепер Коломийського) району, зараз живе та працює в Івано-Франківську.

Виставка в музеї Василя Касіяна, що в місті Снятин - перша персональна виставка Галини Михайлюк в рідному Покутському краю. Художниця зазначає, що давно мріяла представити свої роботи землякам. Тож запрошує усіх поціновувачів мистецтва до перегляду виставки.

Поділитися: