Любомир Глушков взяв участь у засіданні Міжнародного саміту міст та регіонів

20.04.2023

20.04.2023 року, дистанційно, в онлайн форматі, спільно з головами та представниками територіальних громад Коломийського району, голова райдержадміністрації Любомир Глушков взяв участь у засіданні Міжнародного саміту міст та регіонів. Саміт проводився з ініціативи Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України Володимиру Зеленському.

У його роботі брали участь понад 120 керівників громад та регіонів із різних країн-партнерів України, представники Комітету регіонів ЄС, Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи, Національної асоціації муніципалітетів Данії, усі партнери та друзі України, яким небайдужа доля нашої держави.

Ключовим питанням саміту було повоєнне відновлення України, реінтеграція українських територій, подолання гуманітарних викликів. І в цьому напрямку для нас важливою є підтримка міжнародних урядових та неурядових організацій.

Країни, які солідарні з Україною, уже продемонстрували свою підтримку під час війни з російськими окупантами. Вони продовжують допомагати українському народу виборювати нашу Перемогу.

На саміті обговорювали питання про розмінування територій, відновлення соціальної інфраструктури громад, реінтеграцію та інноваційний розвиток України.

Разом ми зможемо здолати всі труднощі і впевнено рухатися до спільного європейського майбутнього!

Поділитися: