Ганна Кравчук провела нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

10.04.2023

Ганна Кравчук провела нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

Під керівництвом заступниці голови райдержадміністрації Ганни Кравчук,за участі керівників та головних спеціалістів з фінансових питань структурних підрозділів райдержадміністрації відбулася робоча нарада.

Обговорювалися питання виплати заробітної плати та розрахунків за енергоносії, дотримання законодавства України про працю в частині надання працівникам структурних підрозділів райдержадміністрації відпусток.

Учасники наради доповіли про стан фінансування відділів та управлінь райдержадміністрації за перший квартал поточного року та озвучили основні проблемні питання. Слід зазначити, що станом на 01.04.2023 року, через нерівномірний розподіл бюджетних призначень, утворилася заборгованість за спожиті енергоносії в сумі 212,7 тис гривень. За словами фінансистів, дана заборгованість буде погашена в наступних місяцях при поступленні коштів з державного бюджету.

Розглянули стан використання залишків відпусток за минулі періоди. Начальник відділу управління персоналом Оксана Тороус зазначила, що за 2022 рік працівниками райдержадміністрації та її структурних підрозділів зменшено залишки невикористаних відпусток за минулі роки на 82%. В першому кварталі поточного року використано уже 963 дні, або 36% від усіх накопичених відпусток на 1 січня 2023 року.

За підсумками наради наголошено на дотриманні вимог бюджетного законодавства, ефективному і раціональному використанню бюджетних коштів, дотриманню чинного законодавства при наданні відпусток та окреслено основні завдання на поточний місяць.

Поділитися: