14 березня в Україні відзначають День Українського добровольця

14.03.2023

14 березня в Україні відзначають День Українського добровольця

День Українського добровольця є особливою датою, адже її відзначають на честь добровольців, які 14 березня 2014 року стали на самооборону України. Цей день встановлено не лише для того, щоб пам'ятати, через що пройшла і проходить зараз наша країна, а й щоб вшанувати та підтримати героїзм всіх захисників нашої незалежності.

Сьогодні велика частина добровольців продовжує захищати Батьківщину вже у лавах української армії. Саме сьогодні добровольці долучаються до формування штурмових бригад «Гвардії наступу». Військові, волонтери, медики, механіки, водії, аграрії, вчителі та багато інших людей добровільно об’єдналися і об’єднуються в одне велике військо, щоб боротись з російськими окупантами.

Своїми героїчними вчинками та самовідданою службою вони постійно доводять, що неможливо перемогти тих, хто готовий за Україну та її народ віддати найдорожче – своє життя.

Вітаємо всіх добровольців України. Дякуємо українським добровольцям за їх подвиг, готовність віддати своє життя заради незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України. Ви – наші захисники, опора держави.

Бажаємо нашим добровольцям міцного здоров’я, витримки, мужності та ПЕРЕМОГИ. Нехай Господь Бог береже вас від ворожої кулі.

Схиляємо у скорботі свої голови в пам’ять про тих добровольців та воїнів, які полягли на полі бою й не повернулись додому, до рідних домівок, до своїх батьків, коханих та дітей.

Вічна пам’ять полеглим і слава тим, хто продовжує боротьбу!

З Днем Українського добровольця!

Поділитися: