Відбулося чергове засідання колегії райдержадміністрації

23.02.2023

Сьогодні під головуванням голови районної державної адміністрації Любомира Глушкова, відповідно до перспективного плану роботи, затвердженого розпорядженням районної державної адміністрації від 26.12.2022 року №125, відбулося чергове засідання колегії райдержадміністрації з запланованих питань. У роботі колегії взяли участь члени колегії та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Про виконання районного бюджету Коломийського району за 2022 рік доповіла заступник голови райдержадміністрації Ганна Кравчук. Зі її слів, районний бюджет за доходами виконаний на 112%, видатки профінансовані відповідно до поданих заявок розпорядниками коштів, кредиторська заборгованість відсутня.

Про соціальний захист сімей з дітьми відповідно до Законів України в галузі соціального забезпечення присутніх проінформувала в. о. начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Ірина Камінська. Всі гарантовані державою соціальні виплати профінансовані у 2022 році в повному обсязі. Загалом на Коломийщині різні види державних соціальних виплат отримали 25356 осіб на суму 654,2 млн гривень.

Завідувач сектором роботи із зверненнями громадян апарату райдержадміністрації Марія Прокопів доповіла про підсумки роботи із зверненнями громадян у 2022 році. У минулому році райдержадміністрацією розглянуто 546 звернень громадян, 85 % з них – питання соціального захисту.

На завершення засідання колегії начальник Коломийського відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області Андрій Тимків - член колегії розповів про умови вступу до лав «Гвардії наступу», зокрема бригади «Лють».

За підсумками колегії прийняті відповідні рішення.

Поділитися: