Оперативна інформація щодо захворюваності на COVID-19 на території Коломийського району

20.02.2023

За інформацією Коломийського районного відділу «Державна установа «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» упродовж минулого тижня, на Коломийщині медики зафіксували 23 нових випадки COVID-19, із 300 випадків на Прикарпатті.

Варто зазначити, що найбільша кількість випадків захворювання було зареєстровано у Городенківській міській територіальній громаді – 11 та Отинійській селищній територіальній громаді – 10. Одужання віл COVID-19 за тиждень медики підтвердили 34 мешканцям Коломийщини.

Від початку пандемії COVID-19 зафіксували у 37258 мешканців краю. Упродовж тижня летальних випадків з діагнозом COVID-19 не зафіксовано. Від початку пандемії в районі від недуги померло 780 жителів. На сьогоднішній день госпіталізовано до лікарень з діагнозом COVID-19 - 20 осіб.

Як нагадують медики, найнадійніший захист від тяжкого перебігу COVID-19 — вакцинація. Щеплення можна отримати у сімейних амбулаторіях, що функціонують в центрах первинної медико-санітарної допомоги та пунктах щеплення.

Будьте здорові! Бережіть себе!

Поділитися: