Відбулось засідання оперативного штабу з координації дій із запровадження та здійснення правового режиму воєнного стану на території Коломийського району

16.01.2023

Присутні вшанували загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Керівники силових структур доповіли про стан громадського порядку та законності на території району, дотримання комендантської години, питання мобілізації громадян до лав Збройних Сил України та поставки техніки для забезпечення потреб ЗСУ.

Начальник Коломийського відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області Андрій Тимків доповів, що почастішали випадки шахрайств різного роду. Тому найближчим часом поліція буде проводити роз'яснювальну роботу, щоб убезпечити мешканців Коломийщини від шахрайських дій.

Начальник Коломийської районної військової адміністрації Любомир Глушков нагадав про нещодавно виявлений факт шахрайств від імені посадових осіб та закликав бути уважними і перевіряти інформацію у першоджерел.

Про ситуацію на енергетичному фронті доповів директор Коломийської філії АТ "Прикарпаттяобленерго" Анатолій Косован. Керівник зазначив, що після кожного масованого обстрілу ситуація погіршується, тому що ворог намагається ушкодити найбільш важливе обладнання. Ліміти змінюються дуже швидко, тому енергетики реагують на обставини.

Також було обговорено готовність закладів загальної середньої освіти до роботи в зимовий період після канікул.

На засідання оперативного штабу був запрошений представник 10 ОГШБ. Він подякував всім, хто долучається і допомагає Збройним Силам України, зокрема 10-ці та озвучив нагальні потреби. Наразі у бійців є гостра потреба в великій кількості дронів, і вони потрібні вже, тому звернувся до присутніх по допомогу.

Поділитися: