Новий флешмоб Коломийщини в дії

12.01.2023

В кінці 2022 року начальник районної військової адміністрації Любомир Глушков звернувся до мешканців Коломийщини з ініціативою започаткувати ще один флешмоб на підтримку Збройних Сил України - "Дрон для ЗСУ". Наразі є гостра потреба у 10 ОГШБ в квадрокоптері Mavic 3. Хоча вартість дрона сягає майже 100000 грн, він допомогає не тільки виконувати розвідувальну функцію, а й може нести бойовий заряд та знищувати військову техніку і живу силу противника. Це дозволяє якісно виконувати бойові завдання з найменшими втратами, тому передаючи такі дрони ми можемо врятувати життя нашим військовим.

До придбання першого такого дрону долучились: працівники Коломийської районної державної адміністрації, районної ради, Коломийської районної окружної прокуратури, Коломийської ОДПІ, управління Пенсійного фонду в місті Коломия, управління Держпродспоживслужби в Коломийському районі, Коломийське управління Державної казначейської служби, а також приватний підприємець Хриптун С.І.

Любомир Глушков подякував всім, хто долучився до придбання дрону та закликав активно долучатись до флешмобу на підтримку ЗСУ.

Поділитися: