Попереду переможний рік і багато роботи - відбулось засідання оперативного штабу з координації дій та дотримання правового режиму воєнного стану на території Коломийського району

03.01.2023

Засідання оперативного штабу з координації дій із запровадження та здійснення правового режиму воєнного стану на території Коломийського району розпочалось із вшанування загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Керівники силових структур доповіли про стан громадського порядку та законності на території району, дотримання комендантської години, питання мобілізації громадян до лав Збройних Сил України та поставки техніки для забезпечення потреб ЗСУ.
Начальник Коломийського відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області Андрій Тимків відзначив, що новорічна ніч на Коломийщині пройшла спокійно, без порушень комендантської години та використання піротехнічних засобів.

Згідно доповіді директора Коломийської філії АТ "Прикарпаттяобленерго" Анатолія Косована, ситуація в енергетиці наразі теж під контролем. На свята вдалось забезпечити безперебійне постачання електроенергії. Це стало ймовірним через те, що потужність, що виділена на промисловість, застосовувалась не в повному обсязі. На сьогоднішній день енергетики також мають надію, що люди будуть максимально зі світлом.

Про роботу з родинами загиблих захисників доповіла перший заступник голови райдержадміністрації Любов Михайлишин. Робота з родинами загиблих захисників ведеться постійно, більшість мають статус та відповідні пільги, частина вже отримала гарантовані виплати від держави. Також діють обласні програми підтримки та програми підтримки в громадах, до свят приділяється додаткова увага та надається допомога.

Начальник Коломийської районної військової адміністрації Любомир Глушков подякував всім, хто долучається до підтримки та допомоги Збройним Силам України та наголосив, що потреба в транспортних засобах є постійною, зокрема в вантажних тентованих автомобілях високої прохідності. Також очільник нагадав про започатковану добровільну акцію по забезпеченню дронами військових та закликав долучатись.

Поділитися: