09.08.2019 Засідання робочої групи з питань аналізу стану соціально-економічного розвитку району та наповнення місцевих бюджетів

09 серпня 2019 року за участю голови райдержадміністрації Любомира Глушкова, заступника голови райдержадміністрації Любові Михайлишин та начальника фінансового управління райдержадміністрації Ганни Кравчук відбулося засідання робочої групи з питань аналізу стану соціально-економічного розвитку району та наповнення місцевих бюджетів.

На засіданні розглянуто два основних питання:

- стан виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ;

- виконання плану заходів щодо економного і раціонального використання бюджетних коштів за підсумками 7 місяців поточного року.

З даних питань доповіли начальник фінансового управління райдержадміністрації Ганна Кравчук та керівники бюджетних установ.

Під час обговорення даних питань Ганна Кравчук наголосила, що головним розпорядникам коштів необхідно здійснювати управління бюджетними коштами в межах встановлених бюджетних асигнувань із забезпеченням ефективного, результативного, цільового та економного використання бюджетних коштів.

Рекомендовано головним розпорядникам коштів заслухати виконання плану заходів з економії видатків на робочих нарадах за участю підпорядкованих установ.

Поділитися: