23.02.2018 Публічне представлення інформації про виконання районного бюджету за 2017 рік

На виконання статті 28 Бюджетного кодексу України, розпорядження районної державної адміністрації від 19.02.2018 року №83 «Про публічне представлення інформації про виконання районного бюджету за 2017 рік» 23 лютого 2017 року в приміщенні районної державної адміністрації відбулося публічне представлення інформації про виконання районного бюджету за 2017 рік.

У засіданні взяли участь: голова районної державної адміністрації Любомир Глушков, голова районної ради Роман Дячук, керівники та працівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районних служб, депутати районної ради.

З доповіддю виступила начальник фінансового управління райдержадміністрації Ганна Кравчук та головні розпорядники коштів - керівники бюджетних установ. Керівник фінансового управління Ганна Кравчук ознайомила присутніх із основними фінансовими показниками та зазначила, що за 2017 рік забезпечено виконання дохідної частини районного бюджету на 102,2 відс., усі узяті бюджетні зобов’язання головним розпорядникам були профінансовані в повному обсязі. Заборгованість за коштами місцевого бюджету відсутня. Співдоповідачі - головні розпорядники коштів ознайомили присутніх із фінансовими звітами щодо використання бюджетних коштів в розрізі основних галузей соціально - культурної сфери.

Поділитися: