28.02.2017 Публічне представлення інформації про виконання районного бюджету за 2016 рік

На виконання статті 28 Бюджетного кодексу України, розпорядження районної державної адміністрації від 20.02.2017 року №82 «Про публічне представлення інформації про виконання районного бюджету за 2016 рік» 28 лютого 2017 року в приміщенні районної державної адміністрації відбулося публічне представлення інформації про виконання районного бюджету за 2016 рік.

У засіданні взяли участь голова районної державної адміністрації Любомир Глушков, керівник апарату районної державної адміністрації Михайло Беркещук та керівники структурних підрозділів РДА, районних служб, сільські та селищні голови. З доповіддю виступила начальник фінансового управління райдержадміністрації Ганна Кравчук та головні розпорядники коштів - керівники бюджетних установ.

Керівник фінансового управління зазначила, що 2016 рік став для районного бюджету фінансово спроможним, оскільки започаткована урядом бюджетна децентралізація дала змогу отримати на 11015,9 тис. більше надходжень до районного бюджету.

Завдяки приросту фінансових надходжень, а також додаткових коштів з інших бюджетів, вдалося виплати заробітну плату працівникам бюджетних установ в повному обсязі, впродовж року фінансувати видатки на соціально-економічний розвиток району та місцеві програми, затверджені сесією районної ради.

Співдоповідачі - головні розпорядники коштів ознайомили присутніх із фінансовими звітами щодо використання коштів за 2016 рік.

Поділитися: