Підсумковий районний конкурс “Дари осені”.

23.09.2011
Підсумковий районний конкурс “Дари осені”.

23 вересня 2011 року в 11.00 годині на базі Отинійської ЗОШ I - III ступенів відбувся щорічний традиційний районний підсумковий конкурс на кращу навчально-дослідну земельну ділянку “Дари осені”. У конкурсі взяли участь учні та вчителі шкіл району, були присутні вихованці та вихователі Отинійського дошкільного навчального закладу "Веселка".

Мета заходу - формування екологічної культури учнів, залучення їх до еколого-натуралістичної діяльності, вивчення і впровадження сучасних технології вирощування сільськогосподарських рослин, виховання в майбутнього покоління любові до землі.

Переможців визначатимуть у номінаціях:

- краща квітково-декоративна композиція;

- плодово-ягідна композиція;

- дослідницька діяльність (план роботи, щоденник фенологічних спостережень).

П`ять кращих композицій буде представлено на обласному конкурсі. 25 вересня на Всеукраїнському зльоті навчально-виробничих бригад, який відбудеться у місті Вінниця, честь району і області будуть захищати учні Черемхівської ЗОШ І-ІІ ступенів з учителем біології Іриною Федорович.

Посильну для шкіл допомогу продукцією, вирощеною на шкільних навчально-дослідницьких ділянках, надали у геріатричні будинки села Коршів та села Ковалівки; в лікарні міста Коломия, села Ценява та селища Отинія, а також дітям-сиротам та одиноким перестарілим.

Поділитися: