Зустріч голови райдержадміністрації Михайла Михайловича Негрича з Коршівською громадою

19.01.2012
Зустріч голови райдержадміністрації Михайла Михайловича Негрича з Коршівською громадою

15 січня о 15.00 в приміщенні актового залу Коршівського професійно-технічного училища № 32 відбулася зустріч голови районної державної адміністрації Михайла Михайловича Негрича з жителями Коршівської громади (Коршів, Казанів, Ліски).

На зустрічі були присутні: заступник голови Комісії з проведення реорганізації ДПА в Івано-Франківській області, заступник ДПА в області Фалдин Володимир Володимирович, заступники голови райдержадміністрації, керівники відділів і управлінь райдержадміністрації, районних установ, організацій, депутати районної та обласної рад.

На розгляд виносився звіт сільського голови Пижука Михайла Андрійовича.

Розглядалось питання соціально-економічного розвитку сіл Коршів, Ліски, Казанів на 2012 рік, про роботу автоперевізників, встановлення дорожніх знаків, ремонт музичної школи, встановлення освітлення по вул. Зелена, ремонт двох спортзалів у школі та створення гуртків, розробка програми про залучення дітей до благоустрою сіл.

Голова райдержадміністрації Михайло Михайлович Негрич відповів на всі запитання громад району, було визначено нагальні проблеми розвитку територій та участь громад у їх вирішенні.

Поділитися: