Зустріч голови райдержадміністрації М. М. Негрича з громадами сіл Великий та Малий Ключів

25.01.2012
Зустріч голови райдержадміністрації М. М. Негрича з громадами сіл Великий та Малий Ключів

25 січня 2012 року в Великоключівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Михайлович Негрич зустрівся з жителями сіл Малий Ключів та Великий Ключів.

На зустрічі були присутні: директор ДП «Івано-Франківський облавтодор» Володимир Рачкевич, керівники відділів і управлінь райдержадміністрації, районних установ, організацій, громади сіл.

Про соціально – економічний та культурний розвиток сіл за 2011 рік та плани роботи на 2012 рік прозвітували Великоключівський сільський голова та Малоключівський сільський голова.

По Великоключівській сільській раді розглянуто основні соціально-економічні проблемні питання та пропозиції, які стосувались освітлення вулиць; ремонту Будинку культури; про надання селу статусу гірського; будівництва стадіону; відкриття садочку.

Основні питання по Малоключівській сільській раді полягали в ремонтах доріг, будівництві нової школи, освітленні вулиць та заміні підлоги в Будинку культури.

Голова районної державної адміністрації Михайло Михайлович Негрич відповів на всі запитання громад району, було визначено нагальні проблеми розвитку територій та участь громад у їх вирішенні.

Поділитися: