І засідання Молодіжної ради при Турківській сільській раді

26.02.2012
І засідання Молодіжної ради при Турківській сільській раді

22 лютого 2012 року в Турківській сільській раді відбулось І засідання новоствореної Молодіжної ради при Турківській сільській раді. Головою Молодіжної ради обрано Бідуляка Петра Івановича. Сформовано персональний склад Молодіжної ради з активістів села, які долучились до проблем села та беруть активну участь у громадському житті села.

На засіданні були присутні Турківський сільський голова Любов Червінська, голова Молодіжної адміністрації при Коломийській райдержадміністрації Оксана Будько, активіст Молодіжної адміністрації при Коломийській райдержадміністрації Надія Гуменюк та 10 активістів новоствореної Молодіжної ради.

Голова Молодіжної адміністрації при Коломийській райдержадміністрації Оксана Будько розповіла про основні цілі функціонування Молодіжних рад в районі, залучення молоді сіл Коломийського району до процесів державотворення, підвищення її громадсько-політичної діяльності; створення умов для набуття молодими громадянами навиків та досвіду роботи в органах державної виконавчої влади і місцевого самоврядування; безпосередня участь в Молодіжних проектах та програмах, які проводяться в районі та області; вирішення питань, щодо організації Молодіжних заходів, які проводяться з участю сільської молоді, незалежно від місця їх проведення; сприяння діяльності молодіжних громадських організацій; створення умов для більш ефективного використання потенціалу молоді для розв’язання проблем села, забезпечення його економічного, соціального та культурного розвитку.

На засіданні визначено нагальні проблеми розвитку села та участь молоді у їх вирішенні. Розроблено план заходів на березень 2012 року.

Поділитися: