Обличчя Коломийщини в об’єктиві Оксани Островської

26.02.2012

25 лютого 2012 року у Музеї історії міста Коломиї відбулось відкриття персональної фотовиставки присвяченої 25-річчю журналіста Оксани Островської «Обличчя Коломийщини в об’єктиві Оксани Островської».

На фотовиставку Оксани Островської завітала чи не вся інтелігенція Коломийщини, в тому числі і представники міської, районної та обласної влади. Вони захоплено розглядали світлини, очима шукаючи знайомі обличчя. Надзвичайно важливим є те, що пані Оксана на своїх фотографіях відтворила цілу палітру культурного життя Коломийщини, адже за професією вона журналіст і висвітлювати найактуальніші моменти з життя міста - це її безпосередня робота.

Фотовиставка «Обличчя Коломийщини» стала справжнім подарунком для пані Оксани, адже того дня вона відзначила й своє 25-річчя. Тому гості вітали фотокореспондентку з днем народженням та відкриттям фотовиставки, зазначавши, що попри доволі молодий вік, пані Островська зарекомендувала себе на теренах області, як активного та ініціативного працівника.

Виставка триватиме до 3 березня.

Наприкінці зустрічі Оксана Островська висловила слова подяку усім присутнім за візит і теплі слова та пообіцяла, що й надалі працюватиме у напрямку фотомистецтва, щоб ще більше продемонструвати коломийцям усю велич міста.

Поділитися: