Зустріч із народним депутатом

29.02.2012

В офісі міської та районної організацій Партії регіонів відбулася зустріч із народним депутатом України Ігорем Зваричем. Розмова відбувалася у форматі «круглого» столу за участю активістів парторганізацій та представників місцевих засобів інформації. З вступним словом виступив голова міської організації Партії регіонів, перший заступник голови райдержадміністрації Роман Панчук.

Про те, чим живуть парторганізації та їхні первинні осередки, про завдання, над якими працюють і які потребують вирішення, про здобутки, зокрема, про кількісне зростання партійних рядів (у 2011 р. міська парторганізація зросла до 1070 членів, районна — до 1.500) розповіли депутат міської ради, помічник-консультант народного депутата Ігоря Зварича Богдан Колодніцький, очільник районної організації Партії регіонів, депутат районної ради, помічник-консультант народного депутата України Василя Чуднова Іван Іванюк, депутат міської ради Михайло Семенюк, голова молодіжної організації «Молоді регіони» Михайло Донченко, голови первинних організацій Валентина Паршенко та Марія Тішанінова.

Народний депутат Ігор Зварич своє спілкування із присутніми розпочав з інформації про нещодавні відвідини Коломийщини делегацією із 18 європарламентарів, які цікавилися майбутньою адмінреформою нашої держави. Ігор Теодорович супроводжував делегацію в якості члена парламентського комітету Євроінтеграції («ВГ» писав про це в минулому номері — прим. авт.). Також ґрунтовно відповів на запитання журналістів, зокрема, що стосувалися трудових мігрантів (цю тему «ВГ» неодмінно продовжить), висловив свої міркування з приводу кадрової політики Президента України, впровадження соціальних та економічних реформ; своє бачення розвитку України.

Редакція газети «Вільний голос»

Поділитися: