Спільне засідання колегії райдержадміністрації та Ради з питань соціально-економічного розвитку міста і району, боротьби з корупцією та злочинністю

03.04.2012
Спільне засідання колегії райдержадміністрації та Ради з питань соціально-економічного розвитку міста і району, боротьби з корупцією та злочинністю

27 березня 2012 року о 10.00 у МПК «Народний дім» відбулось спільне засідання колегії районної державної адміністрації та Ради з питань соціально-економічного розвитку міста і району, боротьби з корупцією і злочинністю за участю заступника голови-керівника апарату Івано-Франківської облдержадміністрації Романа Струтинського, керівників відділів і управлінь райдержадміністрації, районних установ, підприємств, організацій, керівників закладів освіти, керівників закладів культури, бібліотек, шкіл естетичного виховання, сільських, селищних голів, керівників лікувально-профілактичних закладів Коломийської центральної районної лікарні: головних лікарів лікарських амбулаторій загальної практики сімейної медицини.

В роботі колегії також взяв участь голова громадської ради при Коломийській районній державній адміністрації - Андрусяк Михайло Миколайович.

На колегії представлено нового начальника Коломийської об’єднаної державної фінансової інспекції - Михалушко Зоряну Миронівну.

Перед присутніми виступив заступник голови - керівник апарату Івано-Франківської облдержадміністрації Роман Струтинський: про реалізацію соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича; про необхідність залучення інвестицій, створення нових робочих місць, розвиток малого та середнього бізнесу та забезпечення виконання бюджету району.

На засіданні колегії розглянуто 9 питань.

Про підсумки виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку району за 2011 рік доповіла заступник голови районної державної адміністрації Любов Михайлишин.

Про підготовку до проведення організованого оздоровлення та відпочинку учнів загальноосвітніх шкіл району влітку 2012 року доповів в.о. начальника відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації Василь Буджак.

Про стан розвитку дошкільної освіти в районі доповів начальник відділу освіти райдержадміністрації Мирослав Бодейчук.

Профілактику та шляхи зниження захворюваності на туберкульоз в районі висвітлив головний лікар Коломийського фтізіопульмонологічного диспансеру Віктор Титик.

Про стан наповнення бюджету та погашення заборгованості до Пенсійного фонду України платниками району доповіла начальник управління Пенсійного фонду в м.Коломиї та Коломийському районі Галина Григорчук.

Про готовність ДП «Коломийське лісове господарство», Коломийського спеціалізованого агролісгоспу та сільських, селищних рад до пожежонебезпечного періоду в лісових масивах та прилеглих до них територій доповіли директор ДП «Коломийське лісове господарство» Іван Равлюк, директор Коломийського спеціалізованого агролісгоспу Роман Павлюк та начальник Коломийського районного відділу управління Держтехногенбезпеки в Івано-Франківській області Роман Федуник.

Про благоустрій населених пунктів району доповів перший заступник голови райдержадміністрації Роман Панчук.

Про безпечне використання газу в побуті доповів начальник управління по експлуатації газового господарства Ігор Ковальський.

Про стан військового обліку та бронювання в органах місцевого самоврядування, організаціях, підприємствах, установах Коломийського району доповів військовий комісар Коломийського ОМВК Володимир Мазур.

По усіх розглянутих питаннях були прийняті відповідні рішення.

Поділитися: