Голова райдержадміністрації Михайло Михайлович Негрич зустрівся з опікунами та піклувальниками району

13.04.2012
Голова райдержадміністрації Михайло Михайлович Негрич зустрівся з опікунами та піклувальниками району

12 квітня 2012 року у залі засідань райдержадміністрації голова райдержадміністрації Михайло Михайлович Негрич зустрівся з опікунами та піклувальниками дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Голова районної державної адміністрації М. М. Негрич виступив з вітальним словом та зазначив, що напередодні Великодня хочеться зробити багато добрих справ, адже всі вони робляться під покровом Всевишнього, і допомога опікунам та піклувальникам є в кілька раз потрібнішою, ніж будь-кому з нас, адже вони мають величезне завдання і обов’язок піклуватись про здоров'я, фізичний, психічний, духовний і моральний розвиток дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Усім опікунам та піклувальникам голова райдержадміністрації М. М. Негрич вручив продуктові пакети до свята Великодня. Допомогу отримали 117 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, які перебувають під опікою, та 10 дітей, які опинились у складних життєвих обставинах (33 дітей отримують допомогу в закладах державного забезпечення), 9 по місцю знаходження прийомних сімей.

Кожна дитина обділена батьківським піклуванням потребує особливої уваги з боку держави, в зв’язку з чим основним завданням районною влади є захист прав дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

Згідно «Районної цільової програми соціального захисту і підтримки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, профілактики бездоглядності та безпритульності серед неповнолітніх до 2016 року» дітям-сиротам, позбавленим батьківського піклування, дітям, які опинились у складних життєвих обставинах, вже традиційно кожного року до Великодніх свят районна державна адміністрація надає допомогу продуктами харчування.

Наприкінці зустрічі голова районної державної адміністрації М. М. Негрич подякував опікунам і піклувальникам за щедрість душі, милосердя, розуміння проблем дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, захист їх прав, за щоденну працю, любов та самопожертву в ім'я дитини, побажав міцного здоров'я, мужності та великого терпіння, адже виховання дітей ніколи не було легкою справою та привітав з найсвітлішим християнським святом у році - Воскресінням Христовим.

Поділитися: