Нарада з сільськими, селищними головами, начальниками відділів і управлінь райдержадміністрації, керівниками установ, організацій району.

28.04.2012

28 квітня 2012 року в залі засідань райдержадміністрації під керівництвом голови райдержадміністрації М.М. Негрича відбулась нарада з сільськими, селищними головами, начальниками відділів і управлінь райдержадміністрації, керівниками установ, організацій району.

На розгляд виносились питання:

- Про проведення толоки з благоустрою в районі, доповів заступник голови райдержадміністрації Ярослав Мочернюк.

- Про порядок одержання і використання субвенції з державного бюджету на поточний, капітальний ремонт та реконструкцію доріг комунального (місцевого) значення у 2012 році, доповів начальник фінансового управління райдержадміністрації Оксана Попадюк; начальник Коломийського управління Державної казначейської служби України в Івано-Франківській області Віталій Онищук.

- Інвентаризація та розмежування земель державної та комунальної власності, акумулювання коштів, які поступають від відшкодування сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва на рахунок районного бюджету, доповів заступник начальника управління Держкомзему у Коломийському районі Любомир Чорнописький; начальник відділу доходів і фінансів, галузей виробничої сфери та розрахунків за енергоносії фінансового управління райдержадміністрації Ганна Кравчук.

- Про стан видачі державних актів на земельну частку (пай) в замін сертифікатів, доповів заступник начальника управління Держкомзему у Коломийському районі Любомир Чорнописький.

- Про стан організації виконання соціальних ініціатив Президента України в управлінні Пенсійного фонду України в м. Коломиї та Коломийському районі, доповіла начальник управління Пенсійного фонду в м.Коломия та Коломийському районі Григорчук Галина.

Поділитися: