Засідання колегії районної державної адміністрації

28.04.2012
Засідання колегії районної державної адміністрації

28 квітня 2012 року о 10.00 відбулось засідання колегії районної державної адміністрації за участю керівників відділів і управлінь райдержадміністрації, районних установ, підприємств, організацій, сільських, селищних голів,.

На колегії голова райдержадміністрації Михайло Михайлович Негрич нагородив грамотами за участь у І турі щорічного Всеукраїнського конкурсу „Кращий державний службовець”:

Переможців:

- у номінації „Кращий керівник”: Гайдейчука Петра Петровича – начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації;

- у номінації „Кращий спеціаліст”: Бичик Уляну Василівну – провідного спеціаліста сектору контролю апарату райдержадміністрації;

Лауреатів:

у номінації „Кращий керівник”: Филипів Іванну Миколаївну – державного адміністратора дозвільного центру райдержадміністрації (друге місце).

у номінації „Кращий спеціаліст”: Івасюк Надію Василівну – головного спеціаліста відділу доходів і фінансів галузей виробничої сфери та розрахунків за енергоносії фінансового управління райдержадміністрації (друге місце); Сойчук Надію Василівну – головного спеціаліста з питань ревізування та фінансово-кредитного забезпечення розвитку управління агропромислового розвитку райдержадміністрації (третє місце); Яворського Михайла Тарасовича – головного спеціаліста відділу освіти райдержадміністрації (четверте місце).

Представлено представника Координаційного комітету з захисту прав людини в Україні у Івано-Франківській області Романицю Зоряну Миколаївну, яка надає фахові консультації з питань порушення прав людини.

Під час колегії розглянуто питання:

1. Про виконання бюджету району та районного бюджету за І квартал 2012 року.

2. Про підсумки виконання програми розвитку інвестиційної діяльності, співробітництва та європейської інтеграції району на період до 2012 року за 2011 рік.

3. Про організацію навчально-виховного процесу у 2011-2012 н. р.

4. Про легалізацію виплати заробітної плати і зайнятість населення Коломийського району.

5. Про попередження санітарно-епідеміологічних ускладнень в побуті.

6. Про виконання виконавчими комітетами Верхньовербізької, Великоключівської, Ковалівської, Мишинської сільських рад делегованих повноважень органів виконавчої влади.

По усіх розглянутих питаннях прийнято відповідні рішення.

Поділитися: