Проведено розширену нараду з сільськими, селищними головами, завідуючими фельшерсько-акушерськими пунктами і головними лікарями амбулаторій загальної практики – сімейної медицини

17.05.2012

15 травня 2012 року о 1600 в Клубі медиків Коломийської Центральної районної лікарні начальником Головного управління охорони здоров’я облдержадміністрації Олінійчуком М. Д. спільно з заступником голови районної державної адміністрації Михайлишин Л. І. і головним лікарем Коломийської Центральної районної лікарні Садов’як І. Д. проведено розширену нараду з сільськими, селищними головами, завідуючими фельшерсько-акушерськими пунктами і головними лікарями амбулаторій загальної практики – сімейної медицини по вивченню постанови Кабінету Міністрів України від 25 квітня 2012 р. № 340 «Про реалізацію пілотного проекту щодо запровадження державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою».

Начальником Головного управління охорони здоров’я облдержадміністрації Олінійчуком М. Д. доведено до відома сутність постанови, щодо запровадження державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою шляхом встановлення граничного рівня оптово-відпускних цін на такі засоби.

Районним позаштатним кардіологом Клапко Р. М. доведено до відома стан захворюваності на гіпертонічну хворобу серед населення району і необхідність у профілактичних заходах, а особливо, в постійному прийомі препаратів, що знижують артеріальний тиск.

Поділитися: