Форум молодіжних громадських організацій Івано - Франківщини «Молодіжний рух Прикарпаття: перспективи розвитку»

24.05.2012
Форум молодіжних громадських організацій Івано - Франківщини «Молодіжний рух Прикарпаття: перспективи розвитку»

З 16 по 17 травня 2012 року на базі позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Перлина Придністров’я» в селі Михальче Городенківського району відбувся Форум молодіжних громадських організацій Івано-Франківщини «Молодіжний рух Прикарпаття: перспективи розвитку» за участю голів Молодіжних адміністрацій, Молодіжних рад області, громадських організацій області.

Заступник начальника головного управління - начальник управління у справах сімї, та молоді обласної державної адміністрації Ростислав Заремба вручив подяки кращим молодіжним громадським організаціям області.

На Форумі обговорили такі основні питання:

Молодіжний рух на Прикарпатті: становище та пріоритети діяльності;

- Діяльність молодіжних громадських організацій;

- Координація зусиль молодіжних громадських організацій Прикарпаття для здійснення соціально значущих програм.

Головний спеціаліст головного управління у справах сімї, молоді та спорту обласної державної адміністрації Валерій Семків провів практичні заняття:

- «Організація та порядок проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених молодіжними громадськими організаціями» (постанова КМУ від 12.10.2011р. №1049). Визначення цілей, пріоритетних завдань та видів діяльності конкурсу. Формування конкурсної комісії та її повноваження. Етапи проведення конкурсу програм та проектів.

- Конкурсна документація та порядок оформлення конкурсних пропозицій. Підстави недопущення молодіжних організацій до конкурсу. Порядок проведення відкритого захисту конкурсних пропозицій. Критерії оцінки конкурсних пропозицій. Порядок визначення результатів конкурсних програм та проектів.

За участю лідерів молодіжних громадських організацій проведено круглий стіл «Історія сьогодення та перспективи розвитку молодіжного руху на Прикарпатті». Прийняття Резолюції Форуму молодіжних громадських організацій.

Відбулась презентація діяльності молодіжних громадських організацій. Кожен учасник Форуму розповів про діяльність та про проблемні питання молодіжних громадських організацій.

Також активна молодь мала можливість взяти участь в спортивних змаганнях та в інтелектуальному турнірі «Ерудит - лото».

Поділитися: