Проведено нараду з сільськими, селищними головами з сільськогосподарських питань

31.05.2012
Проведено нараду з сільськими, селищними головами з сільськогосподарських питань

29 травня 2012 року у залі засідань райдержадміністрації проведено нараду з сільськими, селищними головами щодо приймання відповідних документів у селян для нарахування спеціальної бюджетної дотації за утримання та збереження молодняку великої рогатої худоби.

На порядку денному розглядались питання:

1) Порядок виплати дотації фізичним особам за утримання молодняку великої рогатої худоби, який народився в їх господарствах та зберігся до певного віку на дату подання документів, доповіла начальник відділу бухгалтерського обліку управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Нецвєтаєва М.І.

2) Порядок проведення ідентифікації тварин, доповіла агент із забезпечення процесу ідентифікації тварин в Коломийському районі Касіян М.І.

Усім сільським, селищним головам роздано методичні матеріали, необхідні для виконання умов постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 2 березня 2011 р. №246 «Питання нарахування податку на додану вартість, що сплачується до державного бюджету переробними підприємствами за реалізовані ними молоко, молочну сировину та молочні продукти, м'ясо і м’ясопродукти, іншу продукцію переробки тварин, закуплених у живій вазі, а також виплати і використання коштів, що надійшли від його сплати».

Серед методичних матеріалів містились: «Пам’ятка для сільських, селищних голів.Алгоритм реалізації механізму надання спеціальної бюджетної дотації фізичним особам за утримання та збереження молодняку великої рогатої худоби», «Пам’ятка для селянина. Що необхідно зробити, щоб отримати спеціальну бюджетну дотацію за утримання та збереження молодняку великої рогатої худоби», «Пояснення щодо заповнення відповідних документів для нарахування спеціальної бюджетної дотації за утримання та збереження молодняку великої рогатої худоби.

Поділитися: