Відбулось засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

31.05.2012

30 травня 2012 року під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Романа Панчука відбулось засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На розгляд виносилось питання про недопущення поширення борщівника Сосновського на території району,-доповів начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Гайдейчук Петро Петрович.

Серед запрошених були присутні Галина Куничак - керівник Прикарпатської державної сільськогосподарської дослідної станції інституту сільського господарства Карпатського регіону НААН в с.П’ядики; Михайло Козловський - керівник ДПГД «Пядицьке»; Михайло Томащук - начальник державної інспекції захисту рослин в районі.

За результатами розглянутого питання комісія вирішила звернути увагу сільських та селищних голів на неприпустимість зволікання з виконанням заходів, пов’язаних з недопущенням поширенням проростання та знешкодження борщівника Сосновського та провести комплекс заходів по знищенню борщівника Сосновського.

Поділитися: