Підписано Угоду про співробітництво між Коломийською райдержадміністрацією і військовою частиною А4591 Військово-Морських Сил Збройних Сил України

31.05.2012

31 травня 2012 року урочисто підписано Угоду про шефські зв’язки і співробітництво між Коломийською райдержадміністрацією і військовою частиною А4591 Військово-Морських Сил Збройних Сил України (м.Севастополь). З цією метою до районної державної адміністрації прибула делегація військових цієї частини.

Урочиста подія відбулась за участі голови районної державної адміністрації Михайла Михайловича Негрича. На церемонії підписання угоди були: начальник навчальної частини, заступник начальника навчального центру з навчальної роботи капітан 3 рангу Олексій Єрмоленко; начальник відділення, заступник начальника центру з виховної роботи капітан 3 рангу Олександр Олініченко; начальник відділення, заступник начальника центру з матеріально-технічного забезпечення майор Сергій Магілат; начальник навчального курсу підготовки військовослужбовців за контрактом капітан 3 рангу Сергій Кудряшов.

Угода передбачає співпрацю у різних напрямах, в тому числі щодо військово-патріотичного виховання молоді. Один із етапів її реалізації - відпочинок дітей, молоді та обмін делегаціями з цією метою.

Наприкінці голова райдержадміністрації М.М.Негрич висловив сподівання, що співпраця, задокументована цього дня, буде результативною, міцною та успішною.

Поділитися: