Брати Яремчуки завітали на Коломийщину

08.06.2012
Брати Яремчуки завітали на Коломийщину

4 червня 2012 року у МПК «Народний дім» за підтримки депутат Івано-Франківської обласної ради, голови Коломийської районної державної адміністрації М.М.Негрича відбувся концерт синів легендарного українського співака, лауреата Шевченківської премії Назарія Яремчука. Заслужені артисти України Дмитро та Назарій Яремчуки підготували насичену музичну програму, яка не обійшлася без пісень: «Твої сліди на небі», «Білим цвітом», «Я знов повторюю слова».

Прості та сердечні брати легко знайшли спільну мову з громадою Коломийщини, запропонувавши глядачеві разом з ними співати давно відомі хіти. Артисти розповіли, що ніколи не планують, як складатиметься бесіда із залом, все завжди відбувається спонтанно, щиро та зазначили, що місія кожного з них - у будь-якій ситуації залишатися людиною. У своїх піснях артисти оспівують красу людських стосунків, любов до рідного краю.

Брати Яремчуки – ззовні такі різні, але обидва молоді та енергійні. Завжди разом – і в житті, і на сцені, що не могло не припасти до душі глядачам. Численні запрошення та концертні поїздки, участь у фестивалях та святкових програмах – все це стало основою життя синів видатного Яремчука.

Публіка зустрічала кожний виступ гостей гучними оплесками, даруючи квіти артистам. Після концерту молоді Яремчуки із радістю поспілкувалися із глядачами та роздавали автографи, пообіцявши знову відвідати Коломийщину.

Поділитися: