Нарада-семінар працівників культури району

15.06.2012

13 червня 2012 року в МПК «Народний дім» відбулась нарада-семінар працівників культури району. На порядку денному розглядалися питання: туризму та культурної спадщини; роботи районної фільмотеки за 5 місяців поточного року; фінансово-господарська робота закладів культури; підготовка до ХІІІ Міжнародного фольклорного фестивалю «Коломийка» в с. Королівка, обласного огляду-конкурсу сільських та селищних закладів культури клубного типу; обмінні концерти аматорських колективів та оздоровлення дітей.

Наголошувалась увага на дотриманні трудової та виконавчої дисципліни, виконанні плану по надходженні спецкоштів. Традиційно адміністрація та профспілковий комітет відділу культури і туризму привітали з днем народження ювілярів.

Після закінчення семінару група працівників сільських закладів культури відвідали будівництво закладу культури села Малий Гвіздець та заклад культури села Загайпіль. В селі Малий Гвіздець працівників зустрілися з сільським головою Михайлом Дяківим, який розповів про хід будівельних робіт і показав приміщення закладу культури. А в селі Загайпіль працівники культури мали змогу оглянути частково відремонтований заклад культури, ремонті роботи в якому відбулися за сприяння голови Коломийської районної державної адміністрації Михайла Михайловича Негрича (перекрито дах). Зроблено ремонт диско залу, гурткової кімнати, пофарбовано підлогу в глядацькому залі, облаштовано спортивний майданчик, зроблено благоустрій приклубної території.

Поділитися: