Засідання колегії Коломийської райдержадміністрації

02.07.2012
Засідання колегії Коломийської райдержадміністрації

27 травня 2012 року в залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання колегії райдержадміністрації. Голова районної державної адміністрації Михайло Михайлович Негрич представив новообраних Жукотинського сільського голову Мельничука Романа Івановича та Загайпільського сільського голову Шинкарук Олександру Олексіївну.

На порядку денному колегії розглянуто питання :

- Про завдання, визначені Президентом України Віктором Януковичем на засіданні Ради регіонів 24 травня 2012року та впровадження соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича в Коломийському районі доповіла заступник голови райдержадміністрації Любов Михайлишин.

- Про здійснення заходів щодо запобігання протидії корупції доповів завідувач сектором взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Василь Цибуляк.

- Про організацію оплачуваних громадських робіт в Коломийському районі доповідав директор Коломийського міськрайонного центру зайнятості Мирослав Мацьків.

- Про дотримання платниками району законодавчо встановленого мінімального рівня заробітної плати доповіла начальник управління Пенсійного фонду України в м.Коломиї та Коломийському районі Галина Григорчук.

- Про затвердження плану роботи райдержадміністрації на ІІ півріччя 2012 року та виконання плану роботи райдержадміністрації за І півріччя 2012 року доповідав в.о. заступника керівника апарату, начальника організаційного відділу апарату райдержадміністрації Любомир Диблюк.

Поділитися: