Урочистості та святковий концерт присвячений 16-ій річниці прийняття Конституції України

02.07.2012
Урочистості та святковий концерт присвячений 16-ій річниці прийняття Конституції України

27 червня 2012 року в МПК «Народний дім» відбулись урочистості та святковий концерт присвячений 16-ій річниці прийняття Конституції України.

З вітальним словом виступила районна та міська влада. Голова Коломийської райдержадміністрації М.М. Негрич привітав всіх присутніх з визначним державним святом - Днем Конституції України та відмітив, що Конституція – одна для всіх. «Шануймо її, пам’ятаючи, що сьогоденню передувала багатовікова історія державотворення. Та доля розпорядилася так, що саме ми стали свідками народження суверенної країни, здійснення одвічного права українського народу на самовизначення.».

Також надали можливість молоді району та міста покласти вінки до підніжжя пам’ятників Михайлу Грушевському і Тарасові Шевченку надається молоді міста і району.

В святковому концерті взяли участь народний аматорський хоровий колектив БК с.Турка.- солістка Марія Альберт; Іванна Андрійків, с.Н.Вербіж; народний аматорський вокальний ансамбль «Серпанок» МПК «Народний дім»; дует у складі Олександра Дудієва та Василя Свищука; Романа Махлай, с. Н. Вербіж; дует у складі Олександра Пньовського та Сергія Варцаб`юка БК с. Корнич; - чоловічий вокальний аматорський ансамбль, БК с. Турка; - народний аматорський вокальний жіночий ансамбль «Яворина»БК с. Раківчик ; - народний аматорський хор «Просвіта» МПК «Народний дім».

Поділитися: