Проведено нараду - навчання з сільськими, селищними головами

08.08.2012
Проведено нараду - навчання  з сільськими, селищними головами

3 серпня 2012 року в залі засідань райдержадміністрації відбулася нарада з сільськими, селищними головами, бухгалтерами сільських рад під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Л. Михайлишин. В нараді взяли участь начальники відділів і управлінь райдержадміністрації, керівники установ, організацій району.

На порядку денному розглянуто питання:

- про оподаткування доходу від надання нерухомості в оренду, житловий найм доповіла Кузьменчук Ганна Миколаївна – начальник управління оподаткування фізичних осіб Коломийської ОДПІ Івано-Франківської області ДПС.

- про порядок використання коштів субвенції виділеної з державного бюджету на ремонт автомобільних доріг та порядок оформлення позики доповіла Вінтоняк Галина Михайлівна – заступник начальника Коломийського управління Державного казначейства у м.Коломия .

- про виплату дотації фізичним особам за утримання молодняка великої рогатої худоби, який народився в їх господарствах та збереження його до певного віку та про хід проведення жнив та збереження врожаю, заходи щодо організації та ліквідації пожеж у природних екосистем доповів Гайдейчук Петро Петрович – начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації.

- про акумулювання коштів від відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва на рахунку районної ради та про виконання програми заходів та робіт у галузі земельних відносин доповів Бучелюк Святослав Володимирович – начальник управління Держкомзему у Коломийському районі .

Присутні уважно слухали, нотували, обговорювали, задавали запитання. Окреслено порядок денний наступної наради - навчання.

Поділитися: