Районна конференції працівників освіти Коломийського району

31.08.2012
Районна конференції працівників освіти Коломийського району

30 серпня 2012 року в м. Коломия в приміщенні МПК «Народний дім» відбулася серпнева конференції працівників освіти Коломийського району.

На конференції були присутні: голова районної державної адміністрації Негрич М.М., голова районної ради Болюк Б.В., заступник начальника головного управління освіти і науки Івано-Франківської облдержадміністрації Будзак І.В.,голова районної профспілкової організації Бакай О.В., керівники підприємств та організацій, які співпрацюють з освітою, керівники шкіл, позашкільних та дошкільних закладів, заступники директорів з навчально-виховної роботи та з виховної роботи, голови шкільних рад та голови профспілкових комітетів, вчителі, педагоги-організатори, вихователі, керівники гуртків, батьки.

Присутніх привітав голова Коломийської райдержадміністрації Негрич М.М. та відмітив, що якісна освіта - це основа успішного розвитку науки, економіки та культури держави, райдержадміністрація разом з керівниками навчальних закладів постійно дбає про удосконалення навчально-матеріальної бази закладів освіти.

На конференції обговорювалися такі питання:

1. Підсумки навчально-виховної роботи за 2011-2012 н. р. та основні напрямки розвитку освіти району у 2012-2013 навчальному році.

2. Вибори складу колегії відділу освіти.

Доповідала в.о. начальника відділу освіти Боледзюк М.В.

В обговоренні доповіді взяли участь заступник директора з навчально-виховної роботи Отинійської ЗОШ І-ІІІ ст. Цюрак О.Д., заступник директора з дошкільного виховання Малокам’янського НВК Рудик І. В., практичний психолог Шепарівцівської ЗОШ І-ІІ ст. Гашинська Р. В.

З усіх розглянутих питань прийнято конструктивні рішення.

Поділитися: