Виконання «Районної цільової програми соціального захисту і підтримки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, профілактики бездоглядності та безпритульності серед неповнолітніх до 2016 року» на Коломийщині

28.09.2012

Згідно «Районної цільової програми соціального захисту і підтримки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, профілактики бездоглядності та безпритульності серед неповнолітніх до 2016 року» за кошти виділені з районного бюджету а також частини коштів виділених з обласного бюджету придбано будинок дітям-сиротам вихованцям Печеніжинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Юрійчук Любові, Галині, Людмилі.

23 вересня відбулось освячення та заходини до новопридбаного житла. На свято завітали представники влади: заступник голови Коломийської райдержадміністрації Михайлишин Л.І., голова Коломийської районної ради Болюк Б.В., депутат Коломийської міської ради Довганюк В.М., духовенство, благодійники та сусіди.

Заступник голови Коломийської райдержадміністрації Михайлишин Л.І. зазначила, що це лише початок роботи, надалі житло отримуватимуть і інші обездолені діти згідно районної програми, розробленої спеціалістами служби у справах дітей райдержадміністрації.

Для облаштування житла дітям подаровано від громадської організації «Ініціатива» Довганюком В.М. телевізор, пральну машину, холодильник.

Побут будинку облаштовано за кошти виручені під час проведення Коломийською райдержадміністрацією у 2011 році благодійного аукціону для дітей-сиріт Юрійчук Любові, Галини, Людмили в рамках святкування «Дня захисту дітей».

Поділитися: