Відкритий Всеукраїнський конкурс серед журналістів регіональних ЗМІ

17.10.2012

З метою активізації громадськості у питаннях розбудови сільських територій, популяризації співпраці влади і громади у вирішенні соціально-економічних проблем сіл та селищ, всеукраїнська асоціація сільських та селищних рад (ВАССР) спільно з Українською конфедерацією журналістів (УКЖ) та всеукраїнською газетою «Рідне село Україна» проводить всеукраїнський конкурс на найкраще висвітлення у засобах масової інформації ефективного досвіду з вирішення проблем села «Кращі приктики розвитку сільської території».

Конкурс проводиться серед журналістів місцевих ЗМІ, які у 2012 році опублікували чи підготували до друку матеріали на задану тему.

Переможці конкурсу будуть нагороджені, а роботи опубліковані у спеціальній збірці накладом до 12 000 екзкмплярів.

Рекомендовані до участі в конкурсі публікації, в яких надаються приклади ефективної взаємодії влади і громади надсилати до 20 жовтня 2012 року за адресою vassr.konkurs.zmi@mail.ru.Результати конкурсу будуть оголошені в грудні 2012 року і приурочені Дню місцевого самоврядування.

Докладну інформацію про умови конкурсу можна отримати на сайтах www. vassr.org (ВАССР), www.who-is-who.ua (УКЖ) та www.ridneselo.com (газета «Рідне село Україна») або за телефоном 067-27-36-046.

Контактна особа Валентина Миколаївна Олексієнко.

Поділитися: