Чергове засідання колегії Коломийської районної державної адміністрації

25.10.2012
Чергове засідання колегії Коломийської районної державної адміністрації

23 жовтня 2012 року в залі засідань відбулося чергове засідання колегії районної державної адміністрації.

На порядку денному розглянуто питання:

1. Про виконання бюджету району та районного бюджету за 9 місяців 2012 року відповідно до ст.13,18 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» доповідали Оксана Попадюк – начальник фінансового управління райдержадміністрації та Світлана Лубоцька – начальник Коломийської ОДПІ Івано-Франківської області ДПС.

2. Про стан наповнення бюджету та погашення заборгованості до Пенсійного фонду України економічно-активними платниками району доповідала Галина Григорчук – начальник управління Пенсійного фонду України в м.Коломия та Коломийському районі.

3. Про легалізацію виплати заробітної плати і зайнятість населення Коломийського району та виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 23.04.2012 року №268 «Про співпрацю облдержадміністрації та Ради профспілок області щодо соціально-економічного захисту найманих працівників і стану колективно-договірного регулювання» доповідала: Любов Стефанюк – начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації.

4. Про готовність виборчих дільниць Коломийського району до проведення виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 доповідала Леся Білищак - заступник голови, керівник апарату Коломийської районної державної адміністрації.

На засіданні колегії від імені голови Братства вояків ОУН-УПА Карпатського краю ім..полк. «Грома», Іван Васильович Грималюк нагородив Почесною Ювілейною Відзнакою за вагомі особисті заслуги у національно-визвольній боротьбі, відданість ідеалам незалежності Української Держави, багаторічну плідну громадську діяльність та з нагоди 70-річчя створення Української Повстанської Армії голову Коломийської районної державної адміністрації Михайла Михайловича Негрича, голову Коломийської районної ради Богдана Володимировича Болюка та заступника голови Коломийської районної державної адміністрації Лесю Петрівну Білищак.

Поділитися: