Урочистості з нагоди відкриття клубу в селі Лісна Слобідка

30.10.2012
Урочистості з нагоди відкриття клубу в селі Лісна Слобідка

25жовтня 2012 року в селі Лісна Слобідка відбулися урочистості з нагоди відкриття клубу.

Зі святом присутніх вітали голова райдержадміністрації Михайло Негрич, голова районної ради Богдан Болюк, начальник управління культури, національностей і релігій облдержадміністрації Володимир Федорак, Преосвященний Владика Коломийсько-Чернівецької Єпархії УГКЦ Микола Сімкайло, канцлер Коломийсько-Чернівецької Єпархії отець Василь Мельничук.

Голова райдержадміністрації Михайло Негрич привітав присутніх зі святом, вручив подарунки: для читачів бібліотеки підбірку літератури, для клубу два мікрофони зі стійками та нагородив грамотами голови облдержадміністрації за надання благодійної допомоги для проведення капітального ремонту клубу у селі Лісна Слобідка голові правління фірми «Нафтогазбуд» Анатолію Попадюку; за сумлінну працю, високий професіоналізм у роботі, організаторські здібності, з нагоди відкриття клубу у селі Лісна Слобідка Ліснослобідському сільському голові Василю Дмитруку, також вручив грамоти голови райдержадміністрації та голови районної ради за активну участь у проведенні капітального ремонту сільського клубу кращим жителям села.

По закінченню урочистостей відбувся святковий концерт.

2012 рік проголошено Роком культури. Впродовж року значна увага приділялася зміцненню матеріально-технічної бази закладів культури Коломийщини. За сприяння голови Коломийської районної державної адміністрації Михайла Михайловича Негрича в цьому році перекрито та відремонтовано дахи закладів культури сіл: Загайпіль, Ворона, Іванівці, Раківчик, Спас Горішнє, ведуться роботи по перекриттю даху Будинку культури с. Велика Кам’янка.

Народною будовою реконструйовано та здано в експлуатацію Народний дім с. Малий Гвіздець, відкрито після капітального ремонту Будинок культури смт. Отинія, відремонтовано фасад Нижньовербізької дитячої школи мистецтв, клуб та бібліотеку с. Королівка, Годи-Добровідка, замінено вікна та двері на енергозберігаючі в закладах культури сіл Ворона, Мишин, Корнич, Пилипи, Спас Горішнє, Остапківці, Перерив, дитячій музичній школі смт. Отнія відремонтовано фойє БК с. Ценява, замінено підлоги в клубах сіл Малий Ключів, Остапківці.

Питання ремонту клубу с. Лісна Слобідка неодноразово піднімалося на зустрічах влади з громадою села, і тільки в цьому році на черговому сході селян було вирішено облаштувати клуб в приміщенні сільської ради. Впродовж вересня-жовтня проводились основні будівельні роботи на які витрачено кошти з районного, сільського бюджетів, благодійні кошти та кошти громади села.

Поділитися: