Подяка голові Коломийської райдержадміністрації Михайлу Негричу

30.10.2012

Адміністрація Коломийської ЦРЛ висловлює щиру подяку за отримане ІТ обладнання (комп’ютерне оснащення для робочого місця) в рамках реалізації українсько-швейцарської програми «Здоров’я матері і дитини», впровадженої Швейцарським центром міжнародної охорони здоров’я спільно з Міністерством охорони здоров’я України, за якою відбувається співпраця з 2008 року. Завдяки даному обладнанню буде впроваджуватись програма Open Medis, яка є простим, гнучким і стандартизованим інструментом для збору і обробки інформації у сфері медичної інфраструктури; її можна використовувати з метою інвентаризації та прийняття управлінських рішень в лікарнях зокрема, чи в системі охорони здоров’я в цілому.

Довготривала українсько-швейцарська співпраця спрямована на реформування і модернізацію медичних послуг для покращення здоров’я матері і дітей в Україні та Коломийському районі зокрема. Адміністрацією ЦРЛ продовжено угоду щодо реалізації українсько-швейцарського проекту технічної допомоги даної Програми. Також повідомляємо, що в серпні 2012 року отримано лист від Швейцарського бюро розвитку і співробітництва (Донорська організація Програми), яким офіційно затверджено виділення додаткового фінансування для закупівлі медичного обладнання для Коломийського полового будинку, а саме для укомплектування одного реанімаційного місця для новонародженої дитини.

Хотілося би відзначити вагомий внесок та сприяння реалізації українсько-швейцарської програми на Коломийщині голови райдержадміністрації Михайла Негрича.

Головний лікар Коломийської ЦРЛ Ірина Садовяк

Поділитися: