Благодійний проект «Прояви Милосердя!»

05.11.2012

Благодійний притулок «Містечко Милосердя Святого Миколая», що знаходиться у с.Крихівці, уже майже 10 років допомагає нужденним - дітям-сиротам, немічним, безпритульним, одиноким матерям…

Благодійна організація «Містечко Милосердя Святого Миколая для всіх, хто потребує допомоги» прагне і надалі поширювати справи милосердя та має на меті заснування нових притулків, щоб допомагати більшій кількості людей. Адже ще багато знедолених людей в Україні потребують нашого милосердя, просять про допомогу, сподіваються на співчуття, мріють про достойне життя.

Задля цієї благородної мети було розпочато благодійний проект «Прояви Милосердя!». Втілення проекту дозволить зібрати кошти для розбудови нових притулків, а також для реконструкції будинку в с.Горохолино, де планується оселити близько 40 дітей-сиріт, дітей з неблагополучних сімей та матерів-одиначок, що потребують опіки та допомоги.

Першим етапом проекту буде благодійний мистецький аукціон «Прояви Милосердя!», проведення якого планується на листопад в м.Києві. Взяти участь в акції дали згоду більше як 100митців, які жертвують свої авторські роботи для подальшого продажу на благодійному аукціоні. Серед них багато народних та заслужених художників, лауреатів Національної премії імені Тараса Шевченка та відомих в Україні і за кордоном митців. До початку аукціону готується випуск книжки-каталога, що включатиме інформацію про «Містечко Милосердя Святого Миколая», каталог робіт та інформацію про авторів-учасників акції.

Для друку книжки (приблизний об’єм - 250 сторінок), оформлення робіт та для підготовки аукціону необхідні кошти - понад 200тис.грн. Орієнтовна вартість авторських робіт, надання для продажу - 1500тис.грн.

Просимо виявити співчуття, долучитися до благодійного проекту «прояви Милосердя! та надати фінансову допомогу для його втілення»

Настоятелька «Містечка Милосердя Святого Миколая»

Сестра Марія від Духа Святого Триндохір

Реквізити для пожертв:

Благодійна Організація «Містечко Милосердя Святого Миколая»

Ідентифікаційний код 33163185

р/р 26009310982, МФО 380805, АТ Райффайзен Банк Аваль

Поділитися: